Heb je wat te vieren? Verjaardagen, vrijgezellenfeesten, kampioenschappen, geslaagd (of gezakt), alles kan en mag bij ons gevierd worden. We zijn elke week van donderdag t/m zondag geopend. We kunnen op aanvraag grote groepen aan. Als je zeker wil zijn dat wij plek voor je hebben, maakt dan een reservering hieronder.

Wil je ons op andere dagen afhuren of wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van je eigen feest organiseren? Stuur dan een mail naar info@cafebugsys.nl of contact ons via onze social media!

Elke groep van 10 personen of meer dient een online bestelling te plaatsten en af te rekenen via de bestelportal, om zich van toegang te verzekeren onder de volgende voorwaarden:

  • Elk persoon is 21 jaar en ouder.
  • Ieder persoon heeft een geldige legitimatie bij zich.
  • Ieder persoon is correct gekleed zonder “club” kenmerkende kleding.
  • Ieder in de groep is van goed gedrag en niet onder invloed.
  • De groep dient voor 01:00 binnen te zijn of zich gemeld te hebben bij de portiers. Na 01:00 kan het al te druk zijn om grote groepen nog binnen te laten.

Indien er een of meerdere perso(o)n(en) binnen de groep niet aan de bovenstaande genoemde voorwaarden voldoen, kan/kunnen deze perso(o)n(en) buitengelaten worden, de rest van de groep kan dan, op aangeven van de portiers, naar binnen. Kiest de groep er collectief voor niet naar binnen te gaan, kunnen zij een andere datum binnen een maand kiezen, anders is de bestelling verbeurt en vind er geen restitutie plaats.

Er vind nooit restitutie van de betaalde gelden plaats.